Pénzügyi IQ bölcsesség: Csak akkor lesz igazán jobb az életed…

Bejegyzés nyomtatása

“Csak akkor lesz igazán jobb az életed, ha megtanulod hogyan járulhatsz hozzá mások élete jobbá tételéhez, egy olyan tevékenységet folytatva, amit élvezettel csinálsz.”

Kajárik  Béla

 

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 1 hozzászólás


 • Igen, azt hiszem sokan rájöttünk, hogy a régi MLM módszerekkel nem érünk el nagy eredményeket. Ki előbb, ki később hagyta abba. De vannak olyanok is akik tovább keresik a lehetőséget, addig amíg egyszer csak rátalálnak legjobbra. Az MLM lépcső legmagasabb foka, melyhez talán egy bizonyos érettség kell. Azt hiszem aki erre ráérez, az nem hagyja abba ezt a tevékenységet többé.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *