Pénzügyi IQ bölcsesség: Ha jelenleg nem olyan színvonalon élsz, mint amilyenen szeretnél…

Bejegyzés nyomtatása

“Ha jelenleg nem olyan színvonalon élsz, mint amilyenen szeretnél, ennek legalább két (2) oka van:

1.) Az életedből NEM szántál elég időt a vagyonteremtés tudományának tanulmányozására (Megelégedtél csupán az életed bérbeadásával szerzett jövedelemteremtés  elavult módszereinek alkalmazásával…)

2.) Nem megfelelő társaságba keveredtél. Többnyire olyan személyek környezetében töltöd az időd nagy részét, akik visszahúznak, ahelyett hogy ösztönzőleg hatnának rád.”

 

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 4 hozzászólás


 • Egyet értek.

  Imre • Sokan vagyunk úgy, hogy a legnagyobb igyekezetünkkel ellentétben a környezetünk tele van negatív, visszahúzó emberekkel. Ez ellen az egyedüli védekezés, ha a társaságukban “kikapcsol” az ember. Azaz a tudatunkat úgy programozzuk, hogy ne hasson a negativitás rá.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 6. folytatás.My Profile • A röghöz kötött családi/lakóhelyi környezetből mielőbb el kell menekülni és megkeresni azt a helyet ahol olyan erős a sodrás, hogy kiélezi az ember énjét! Visszatérve már az acélos vérten nem fog a tompa bunkó! A szigorú szeretet FELNEVEL a majom szeretet elkényeztet! • Kedves István!
  Hálásan köszönöm az igen bölcs és értékes hozzászólásodat.
  Üdvözöllek a honlapom vélemény nyilvánítói között és a jövőben számítok aktív közreműködésedre és kis közösségünk tudástára gyarapítására.
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség: Ha tetteid arra késztetik a többieket, hogy bátrabban álmodjanak…My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *