Saját mondásaim gyűjteménye: Online MLM

Bejegyzés nyomtatása

Kedves Látogatóm!

Bizonyára rájöttél már, hogy az egyik szenvedélyemet a különféle, ismert és ismeretlen személyek értékes élettapasztalatait tükröző AFORIZMÁK, BÖLCS MONDÁSOK és IDÉZETEK gyűjtése képezi.

Az elmúlt 15 év során olvasott számos könyv,  hírlevél elolvasásának, hangfelvétel meghallgatásának és előadásokon való részvételemnek köszönhetően, bennem is megfogalmazódtak egyes gondolatok és meglátások. Ezek főként a személyiségfejlesztéssel, a pénzügyi intelligenciával és az Online MLM-mel kapcsolatos kérdésekre adnak választ.

Javaslom, hogy kedved szerint válogasd ki  közülük a számodra legmegfelelőbbet, és bátran használd fel azokat a gondolkodási szokásaid saját érdekedben történő módosítására!

ONLINE MLM:

“Az MLM az elméd hatékonyabb kihasználásának tudománya, és az adottságaid révén nyújtható szolgáltatásaid, átlagostól magasabb jövedelmezőséggel való értékesítése.”

“Honlapod a holnapod!”

“Az MLM egy lehetőség mindazok számára, akik azonos értékeket vallanak, hasonlóan gondolkodnak, és egymás erőfeszítéseinek együtthatását növelve többre szeretnék vinni az életben, mint az átlagemberek.”

“Rájöttem, hogy a társadalombiztosítás nem fogja számomra biztosítani a nyugodt megélhetést és ezért jövedelmezőbb megoldás után néztem. Felfedezésem lényege, hogy az MLM-ben azzal lehet pénzt keresni, hogy segítünk másoknak pénzt keresni.”

“Képezd magad profivá a vállalkozói képességek elsajátításában, és a sokak által igénybe vehető, hasznos szolgáltatásokban megnyilvánuló értékteremtésben.”

“Az MLM egy kapcsolatépítő KI MIT TUD vetélkedő!”

“Megállapítható, hogy az MLM milliomosok jelentős hányadát a nagy újrakezdők alkotják, akiknek az életében legalább egyszer már sikerült kóstolót kapniuk a jólét és boldogság élvezeteiből.”

“Minden eladás önmagad eladásának a művészete, nem csupán a termékedé. Ha valakit vevőddé tudsz tenni az őszinteségedre és a lelkesedésedre, akkor az illető a termékedet és a szolgáltatásodat is meg fogja venni.”

“Képzeld el milyen az, amikor az emberek kezüket-lábukat törik azért, hogy veled együtt dolgozhassanak, mert benned látják a megmentőjüket, aki segít kiszállniuk a mókuskerékből, és olyan módszerre tanítja meg őket, amivel családjuk anyagi biztonságát akár több generációra is megalapozhatják.”

“Ez a szakma (MLM) – elsősorban – nem csupán termékek, vagy szolgáltatások eladásáról szól, hanem  emberekkel való megismerkedésről, kapcsolattartásról, barátkozásról, intelligens információ-terjesztésről, végül is emberi sorsok megváltoztatásáról szól.”

“Figyeld meg, hogyan „működnek” az emberek a mai, gyorsan változó életkörülmények között, és ennek alapján alakítsd a vállalkozásodat!”

“Egy vállalkozó számára a sikeressé válás egy egészen más önbecsülési, kommunikációs és összpontosítási szint elérését igényli, mint amit az emberek általában elfogadhatónak tartanak
a családtagjaik, munkatársaik és sorstársaik véleménye alapján.”

“Az értékesítés alapja a bizalom. A vállalatok ezt nem képesek gépekkel mechanikusan előállítani. Ehhez, emberekhez értő emberekre van szükség. Ezért a kapcsolatépítő képességgel rendelkező, illetve azt kifejleszteni hajlandó személyeknek a jövőben nincs aggodalomra okuk.”

“Az igazi művészetet az MLM-ben az jelenti, hogy anélkül építjük ki az egyre szélesedő ismerőskörünket alkotó személyek hálózatát, hogy kihasználnánk a barátainkat, rokonainkat és munkatársainkat.”

“Az InterNET nem csupán a vásárláshoz TIPPET adó személy beazonosítását teszi lehetővé, hanem feltételt teremt az intelligens, de kezdeményezésre és kapcsolatteremtésre képtelen, önbizalomhiányban szenvedő személyek számára is, hogy részesüljenek a különféle termékek és szolgáltatások értékesítésekor keletkező nyereségből.”

“Az MLM alapjait egy csendes vasárnap délután, egy óra alatt bárkinek meg lehet tanítani. A folytatás pedig nem más, mint egy élethosszig tartó tanulás, annak érdekében, hogy a legjobb adottságainkat kamatoztatni tudjuk.”

“Az MLM nem csupán az eladásról szól, hanem az olyan emberi kapcsolatok kiépítéséről, ahol az értékesítés egyszerű – szinte észrevehetetlen – spontán módon megtörténik.”

“Az MLM valójában a több ezer éves bölcsességek és a legújabb kommunikációs eszközök alkalmazásának ötvözése, kibővítve a személyiségfejlesztéssel, valamint a sikeres emberek szemléletmódjának, gondolkodási és cselekvési szokásainak elsajátításával.”

“Amiért az MLM-ben valójában a jövedelmünket kapjuk, az önmagunk olyan személyiséggé fejlesztése, aki képes mások önfejlesztését elősegíteni.”

“Ahogyan az emberek vállalatokhoz szoktak belépni és a főnöküket otthagyni, ugyanúgy az MLM-ezők is egy MLM vállalathoz csatlakoznak és a számukra nem megfelelő szponzort pedig, otthagyják…”

“A valódi kereskedő az a személy, akiről a vele beszélgetők nem mondanák azt, hogy bármit is eladott nekik, mivel ők beszélték rá saját magukat az adott termékek megvásárlására.”

“Ne arra gondolj, aki nem-et mondott, hanem arra, aki azt várja, hogy igent mondhasson neked!”

“Csupán eladással ebben a szakmában nem sokra jut az ember. Az eladáshoz egy minőségi szolgáltatást is kell tudni nyújtani. Egyébként nem biztosítható az ügyfél által remélt eredmény,
és elmarad az életbevágóan fontos továbbajánlás is.”

“Ebben a szakmában – MLM – nem vevőket kell fogni, vagy beugratni, hanem ügyfeleket kell tudni vonzani és megtartani.”

“Ha valamit igazán jól csinálsz, akkor az emberek azt észreveszik, és hajlandók akár a betörött kirakatüvegen is keresztülmászni, hogy láthassanak téged, és eltanulhassák a módszereidet, megismerjék a gondolkodásmódodat.”

Saját mondásaim GYŰJTEMÉNYE:

 

Pénzügyi intelligencia témakörben

Személyiségfejlesztés témakörben

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Mindegyik mondat saját szellemi termékem!

További  saját mondásaim MLM témában {+}

“Mielőtt a jelölteknek az MLM-ről kezdenél el beszélni, meg kell tudnod rendíteni a fix állásba vetett hitüket. Csak ezt követően lesznek képesek másféle jövedelemszerzési stratégiát is befogadni.”

“MIT csinálok? Segítek az embereknek több pénzt keresni otthon, mint a munkahelyükön.”

“Itt az MLM-ben nem csupán elmondani kell, hogy mit kell csinálni, hanem meg is kell tudni mutatni, hogyan kell azt csinálni. Helyzetbe kell tudni hozni a jelentkezőket, vagy pedig olyan személyekhez irányítani, akik ezt helyettünk képesek megtenni.”

“Legtöbben azért hagyják abba az MLM-et, mert szűk az ismerős körük, és nem hajlandók fejleszteni a képességeiket, hogy azt tudatosan bővíthessék.”

“Ha rá tudom venni az ügyfeleimet, hogy szóba álljanak velem, akkor olyan információkhoz jutok, amit a konkurenseim még nem ismernek. Ennek eredményeként olyan dolgokat művelhetek, amit ők nem.”

“Az MLM-ben meg kell tanulnod cégtulajdonos szemléletmóddal rendelkező embereket toborozni, vagy pedig, kinevelni.”

“Azt érdemes megtanulnod, hogy KINEK, MIT és HOGYAN mondj el, annak érdekében, hogy olyan személyeket vonzz magadhoz, akiknek igazán való ez a tanácsadói tevékenység.”

“Az MLM az emberekhez értés művészetére megtanító sajátos vállalkozás.”

“Az MLM egy igazán etikus dolog, mert az egyik fél – a jelentkező – kihasználhatja a másik – a szponzora – kapcsolatait, tudását, népszerűségét és kreativitását. Míg a másik az előbbi tevékenységének az eredményéből részesül. Ez egy ideális nyertes pozíciót biztosít mindkét fél számára.”

“Az MLM egyszerű, de nem könnyű mesterség. Igazán csak akkor lesz élvezetes számodra, amikor már jól tudod csinálni.”

“Az MLM nem az unatkozó háziasszonyok hoci–nesze seftelős üzlete, hanem egy igen komoly és korszerű vállalkozás. Itt az egész dolog először egy igazán intenzív, koncentrált, intelligens munkával kezdődik, majd ezt követően jön a pénz és az anyagi problémáktól mentes gondtalan boldog élet!”

“Az MLM nem más, mint egyfajta hozzájárulás az emberek életben való boldogulási képességeinek a felfedezéséhez és kibontakoztatásához.”

“Az MLM valójában egy lehetőség az átlagemberek számára, hogy átlagon felüli életminőséget biztosíthassanak önmaguk és hozzátartozóik számára. Mindezt persze nem a szerencséjüknek köszönhetik, hanem annak, hogy egy új környezetbe kerülve alkalmuk nyílik eddig számukra is ismeretlen adottságaik felfedezésére és tudatos kifejlesztésére. Ezáltal képessé teszik magukat a közvetlen értékesítés mai körülmények közötti, újszerű, profi módon történő végzésére, és cserében megérdemelten részesülnek az ezzel járó kiemelkedő anyagi és erkölcsi elismerésben.”

“Az ÉSZREVÉTLEN ELADÁST végzők nem a vevőjüket akarják manipulálni, hanem önmagukat hozzák olyan üzemmódba, amelyben nem kell megjátszaniuk magukat, csupán őszintén hozni a formájukat, és az elegendő lesz ahhoz, hogy az emberek el tudják dönteni, megéri-e nekik az adott terméket kipróbálni, vagy folyamatosan vásárolni.”

“Az MLM-ben az a feladatunk, hogy termékeket és szolgáltatásokat értékesítsünk egy olyan csatornán keresztül, ami az ügyfelek számára még szokatlan. Egy olyan jövedelemszerző tevékenységet ajánlunk nekik, amilyent – még – ők egyáltalán nem tekintenek annak.”

“Önmagadba és az MLM lehetőségedbe vetett hited megerősítésével egy forrást fakasztasz, amiből mások is meríthetnek. Ez a forrás te magad vagy!”

“Emberek ezrei szeretnének rád lelni. Olyan dologra jöttél rá, amit ők is szívesen megismernének.
Élj az adottságaiddal és másokkal is oszd meg az ismereteidet! Tágítsd a fantáziádat – bővítsd
a befolyásköröd! Vésd jól észbe: Ha képzed magad, képes leszel a körülményeidet megváltoztatni!”

“Ha kereskedőnek tekinted magad, akkor neked kell megkeresned a vevőt, ha tanácsadónak, akkor a vevők maguktól jönnek hozzád.”

“Az MLM-ben nem keményen kell dolgozni, hanem okosan, de nem azzal az eszével az embernek, ami a fejében van, hanem ami a szívében lakozik.”

“Ha egyszer megismerkedsz a valódi – Internet alapú – hálózatépítéssel, lehet, hogy soha többé nem akarsz már más munkát végezni az életben.”

A HÁLÓZATÉPÍTÉS lényege: “Olyan személyek magunkhoz vonzása és képzése, akik képesek másokat a hozzájuk hasonló személyek oktatására megtanítani.”

“A gyors sikereket elérők bálványozása elbizonytalanítja az „átlag munkatársakat” – hátha nála valami baj van…A hosszabb – több éve – az üzletben lévőt kellene bálványozni, mivel ő bizonyítja, hogy érdemes hosszú távon elkötelezni magad az üzletben.”

“Képesnek kell lenned olyan MLM-ezővé válni, akivel te is szívesen dolgoznál együtt a hálózatodban.”

“A címgyűjtő módszerekkel az MLM-ben semmire sem megy az ember, ha képtelen leülni beszélgetni az emberekkel, és elmagyarázni nekik azt, hogy ez miért egy jó ötlet!”

“Az MLM segítségével olyan újszerű vállalkozásom lehet, amelyben mások saját költségén létrehozott vállalkozásainak a nyereségéből részesülhetek. – persze nem ingyen…”

“A barátaidat és ismerőseidet nem kellene állandóan az MLM üzleti ajánlatoddal zaklatnod és felbosszantanod, ehelyett inkább szolgálj példával nekik arra, hogyan kell azt intelligens, ügyfélbarát módon és élvezettel eredményesen csinálni!  … és ekkor majd többen közülük is ösztönösen követni fognak téged.”

“Ahogyan a bicikliversenyt sem az a versenyző szokta megnyerni, aki a legrégebben tanult meg biciklizni, úgy az MLM vállalatoknál sem mindig azok a személyek a legsikeresebbek, akik a legkorábban csatlakoztak, hanem azok, akik a legeredményesebbek a hálózatépítésben és a marketingben.”

Eddig 2 hozzászólás


 • Nagyon is megfontolandó bölcsességek. Aki az életben el szeretné érni a céljait, vágyait, annak bizony tanulni kell hozzá. Még pedig azért, hogy meg is tudja azokat valósítani. • Ez az összeállítás az MLM valódi alapja. Ezek nélkül nincs igazán MLM. Leírtad az összes igazi feltételt az önmegvalósításra.
  Már csak meg kell tanulni az alapokon kívül sok mindent. Az egy nagy igazság, hogy élethosszig kell tanulni, de ha már mélyebben beleásta magát valaki, akkor már az alapoknál valamivel többet tud.
  Ja és persze evvel a többlet tudással elkezdhet gyakorolni és a gyakorlásra ráépítkezni. Ami pedig a nagy újrakezdőket illeti való igaz, ha az ember megkóstolja az átlagon felüli életet, csak átmenetileg hajlandó lemondani róla.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *