Sportolók optimális táplálkozása HERBALIFE étrendkiegészítőkkel

Bejegyzés nyomtatása

Sportolás közben az ember szervezete jelentős fizikai igénybevételnek van kitéve. Ezért nagyon fontos az, hogy a lehető legjobb minőségű tápanyagellátást biztosítva képesek legyünk fenntartani az elvárt teljesítményszintet.

Az egyenlet nagyon egyszerű:

Amit beviszünk, azt kapjuk vissza!

A jelenlegi “üzemanyag bevitelünk” valóban megfelel-e annak, amire a testünknek szüksége van?
Ha nem vagyunk ebben biztos, érdemes átnéznünk a következő megállapításokat, majd pedig együtt vizsgáljuk meg, hogyan lehetne biztosítani a csúcsformádhoz szükséges csúcsminőségű táplálékokat…

Szervezetünknek kiváló minőségű táplálékra van szüksége, hogy biztosíthassa az üzemanyag előállításához igényelt fehérjéket, szénhidrátokat és zsírokat.

Szükségünk van emellett ásványi anyagokra, vitaminokra és nyomelemekre, hogy optimálisan felhasználhassuk az üzemanyag tartalékainkat.

A fizikai igénybevétel következtében megnövekszik a szervezetünkben keletkező szabad gyökök mennyisége. Ezért hatékony antioxidánsokra van szükségünk, hogy semlegesítve azokat, megkönnyíthessük a szervezetünk regenerálódását.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság kiírásának megfelelő és doppingnak NEM minősülő összetevőket tartalmazó HERBALIFE táplálékkiegészítők LISTÁJA

“Edzések közben rendszeresen fogyasztok izotóniás italt. Amikor érzem, hogy izmaimon kezd eluralkodni a fáradtság, az izotóniás ital feltölt energiával, felfrissít és új lendületet ad. Számomra ez a leghatékonyabb módszer, hogy elkerüljem az edzést követő fáradtságot; fantasztikusan rehidratál és új erőt ad. Próbálja ki Ön is, és érezze a különbséget”!

VAJDA Attila olimpiai bajnok, kenus

Attila által fogyasztott termékek: Niteworks, Fehérjeszeletek, Thermo Complete és H3O Pro

Csúcsteljesítmény eléréséhez ajánlott csúcsminőségű étrendkiegészítők

A Herbalife táplálékkiegészítőket úgy az amatőr, mint a profi versenyzők egyaránt fogyaszthatják. Bármilyen szintű sportolás esetén a Herbalife termékek egyaránt kiválóan szolgálnak optimális energiaforrásként, vagy az izomsejtek regenerálódását elősegítő tápanyagként.

Üzemanyag feltöltés

Az F1 Express egészséges táplálék szelet vagy gyümölcslében/tejben feloldott F1 italpor elfogyasztása ajánlott 30 perccel az edzés megkezdése előtt. Így biztosíthatjuk az azonnal felhasználható üzemanyagot (szénhidrátot) és megspórolhatjuk az izmokban tárolt üzemanyagot (izom glikogént)

Folyadékfogyasztás

Edzések és versenyek alkalmával legalább 15 percenként ajánlott folyadékot fogyasztani. Ajánlat: H3O Pro izotóniás ital, vagy Aloé vera ivólével dúsított ivóvíz. Szükség szerinti mennyiségben Herbalife instant teakeverék.

Üzemanyag utánpótlás

Az edzés, vagy versenyt követő 30 percen belül gyümölcslében feloldott F1 italpor elfogyasztása ajánlott.

Izomsérülések helyreállítása

Tehén- vagy szójatejben feloldott F1 italpor, vagy egy fehérje “csoki szelet” elfogyasztásával. További fehérjebevitel céljából sima fehérjepor adható még hozzá az F1- hez.

Regenerálódás

Különféle antioxidáns készítmények, a VegetACE együtt fogyasztása az F1 italporral és F3 fehérjeporral, valamint a vérkeringésre jótékony hatást gyakorló NiteWorks készítmény ajánlott.

Kiegészítők

A szükséges vitaminok és ásványi anyagok hatékony felszívódása érdekében ajánlott az F2 Multivitamin és ásványi anyag tabletta, és a Nutrition Active beiktatása az étrendbe. Verseny vagy edzés előtt ajánlott egy Lift-Off energiaital elfogyasztása.

Emlékeztetőül javasoljuk, hogy az edzések előtt és azok végeztével célszerű elvégezni a megfelelő levezető mozgást és tornagyakorlatokat, az izmok regenerálódásának elősegítése érdekében.

Információk a Herbalife étrendkiegészítőket fogyasztó ÉLSPORTOLÓKRÓL.

FIGYELEM:

Az ebben a cikkben javasolt termékek a megnevezésükre kattintva megjelenő oldalon megrendelhetők!

MEGRENDELÉS esetén Budapesten ingyenesen kiszállítjuk, vidékre a postaköltség 1000.-Ft.

A termékhasználatra megtanítjuk, és igény szerinti konzultációt biztosítunk a termékhasználat teljes időtartamára.

Eddig 3 hozzászólás


 • Igazán fontos a sportolók esetében a dopping mentes erőnlét. Szerencsére több is található már kis hazánkban.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Amiről a kozmetikai ipar mélyen hallgatMy Profile • Köszönjük Béla a bő kínálatot,biztos ,hogy kell a vitamin,ásványi anyag,fehérje pótlás a versenyzőknek a jó erőnlétért.Fontos az is ,hogy dopping mentes a dolog ,a szervezetnek sem mindegy mit visz be az ember. • Igen fontos a dopping mentes erőnlét. Már egyre többen figyelnek rá. Azért még sok az a sportoló, aki nem ilyeneket szed.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Amiről a kozmetikai ipar mélyen hallgatMy Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *