Személyiség TESZTEK

Bejegyzés nyomtatása

Florence LITTAUER teszt

a személyiség TÍPUSUNK meghatározására

Innen LETÖLTHETŐ!

Ez a TESZT Florence Littauer “Személyiségünk rejtett tartalékai” című könyve nyomán készült.

 Útmutató:

 A sorok mindegyikében 4 szó található egymás mellett. Írjd felül azt a ‘0’ értéket ‘1’-re amelyiket a legjellemzőbbnek érzed magadra. Így haladva végig mind a 40 soron.

Ha az utolsó oszlop mindenhol OK akkor alul válts át a Teszt munkalapról az Eredmény -re. Így megjelenik a domináns vérmérsékleti típus, ill. az, hogy személyiséged milyen arányban tartalmazza a négy alaptípusra jellemző elemeket.

 Myers – Briggs Teszt

Szintén a személyiségtípusunk meghatározására szolgáló teszt.

ITT található! (WEB oldalon kitölthető! kitöltési idő kb. 3 perc)

 

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 4 hozzászólás


 • Nagyon jó teszt! Én már többféle személyiségtesztet kitöltöttem, és mindegyiknél rendkívül hasonló eredmény született. Az ember nem tudja letagadni magát! 🙂 😀
  Petőházi Mónika recently posted..A gazdagok nem azért gazdagok…My Profile • Ezt már régóta ismerem és többször töltöttem néhány éve.Jó, bár megvan az a hátránya, hogy egyes esetekben – különösen a gyengeségek kitöltésénél – muszáj valamit választani, akkor is ha egyik sem igaz.Így most már nem igazán hiteles számomra, mert több tulajdonságon dolgoztam, ezért egyes sorokban bármit bejelölök, az nem fedi az igazságot.
  Ettől eltekintve a legjobb személyiségtesztek egyike.Visszavezethető a személyiségtípusokra is az, hogy egyes emberek miért nem értik meg egymást.Ezt már rengetegszer megfigyeltem. • Kedves Eyn!

  Figyelmedbe szeretném ajánlani a Myers-Briggs tesz 20 kérdéses (kb. 2 perc kitölteni) változatát, amelyik a kedvenceink kiválasztásán alapul.
  http://mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_20

  Megnyugtathatlak: Nincs benne olyan kérdés, hogy “mit utálsz kevésbé”. Nálam az eredmény is “bejött”!
  Kajárik Béla recently posted..Mikor esedékes egy MLM cégváltás?My Profile • Köszönöm az új tesztet.Igen, sokkal könnyebb eldönteni, bár nekem itt is voltak gondjaim.Van ahol azt mondanám mind a két lehetőség 50%-50%, ráadásul, adott időpontban egyik, máskor másik lenne érvényes.Mivel mindig az egyensúlyra törekedtem, ezért okoz dilemmát hogy válasszak, mert mindkettő érvényes.
  Persze tudom a magyarázatot is, a személyiségem (ahogy néhány másik emberé is) változik egy irányba, s útközben egymásnak ellentmondó jelzéseket is ad.Igazából az Én-ben megtalálható a 4 és a 12 alaptípus, amelyek közül általában az emberek egy adott életben egyet jelenítenek meg és azt hiszik ők olyanok.De az csak egy szerep és a többi is bennük van, de nem veszik észre.A színészeknek ebből a szempontból előnyük van a fejlődésben.
  Az az igazi szabadság, ha megéljük hogy több szerepünk, használható személyiségünk van, de egyik sem korlátoz.És ahhoz, hogy a képességeinket a gyakorlatban kamatoztatni tudjuk, szükséges, hogy ismerjük, adott helyen és időben, mely személyiségjegyeink a legalkalmasabbak terveink megvalósítására.Ehhez mindenképpen kitűnőek lehetnek a személyiségtesztek.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *