TANULÁS Piramis

Bejegyzés nyomtatása

 

vagyis, hány %-át jegyezzük meg a frissen szerzett információinknak, attól függően, hogy milyen tanulási módszert választunk?tanulás-piramis-102

 

 

 

 

FIGYELEM: Kattints a képre, majd ezt követően a kissé nagyobbra is, hogy még NAGYOBB legyen!

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 6 hozzászólás


 • kedves Béla
  oly sokat tanulok általad és a leveleid által, nagyon köszönöm, iszom minden szavadat…:)
  a kérésem az lenne, hogy erről a tanulás piramisáról lehetne e többet tudni?Főként a csoportos beszélgetések és a tanítás része érdekel nagyon.Előre is nagyon köszönöm.
  tisztelettel:Henrietta • Kedves Henrietta!
  Köszönöm az elismerő szavaidat.
  A tanítás általi tanulás témában az alábbi cikket ajánlom a figyelmedbe:
  http://nyelvtehetseg.blog.hu/
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség: A legkreatívabb dolog, amit csinálhatsz…My Profile • Szia Béla, Nagy-post! Sokat tanultam, és téma van itt érdekes. Csak így tovább!
  Kelli M. Hurley recently posted..Chromagen filtersMy Profile • Szia Kelli!

  Köszönöm az elismerést és biztatást!
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség: A legkreatívabb dolog, amit csinálhatsz…My Profile • Csak azt nem értem, hogy ez mitől piramis? • Véleményem szerint nagyon kifejező a piramis a tanulási folyamat ábrázolására.Én személy szerint még nem találkoztam ilyen felosztással. Valóban egymásra épülnek ezek a dolgok.Ugyanakkor jól szemlélteti az ismeretek bővülését, és végül a megszerzett tudásból eredő kiteljesedést is. Köszönöm az újabb hasznos információt!Nagyon tetszik! Marcsi


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *