Tony Robbins 6 felismerése, melyekkel megváltoztathatod az értékesítési eredményességed

Bejegyzés nyomtatása

Tony Tobbins – a gondolkodás művészetére oktatás Michael Jordanje – hatékony  önfejlesztő tréningjeinek köszönhetően világhírnévre tett szert és milliók életére gyakorol pozitív befolyást.anthony_robbins

Íme 6 jótanács Tony Robbins-tól:

1.) Ismerd a célodat!
A mai, mindennapos intenzív értékesítéssel jellemezhető világban KÖTELEZŐ  jól megszervezni az életünket. Az irodákba betérve meginni egy kávét, ellenőrizni az e-mailjeinket és “futtában” elintézni a feladatainkat  koránt sem elegendő. Reggelente munkakezdés előtt pontosan tudni kel, hogy aznap mit akarunk elvégezni. A célunk ismerete elképzelhetetlen  hatással lesz a tevékenységünk eredményességére.

2.) Mindennek adj pozitív jelentőséget!

Egy értékesítéssel foglalkozó személy élete gyakorlatilag kockázatok vállalásából áll. Minél többet vállal az ember annál többet nyer (és veszít). A veszteségekre reagálásodban rejlik a  sajátos előnyöd. A pozitív hozzáállásod helyzet alakulásától független megőrzése biztosítja számodra a játékban maradást és a felkészülést a következő lehetőségre.

3.) Vedd észre, hogy minden cselekedetednek következményei vannak!

Kereskedőként az ügyféllel való bánásmódod  pozitív vagy negatív hatással járhat. Az értékesítésben semleges élethelyzet nem létezik. Minden cselekedet beszámít. Nem elegendő a lehető legjobb módon viselkedni,  tisztában kell lenni az erősségeinkkel és be kell őket vetni a kívánt eredmény elérése érdekében.

4.) Vedd tudomásul, hogy mindenki sajátos, másoktól különböző és bámulatos egyéniség!

Az értékesítés egy valódi versenypálya, ahol az emberek naponta  odaállnak a rajtvonalhoz.  Gyakran előfordul, hogy sérülést szenvednek. Ha figyelembe veszed, hogy minden tényezőnek  jelentősége van, pozitív hatást gyakorolhatsz a teljesítményedre. Ne légy csalódott, ha az ügyfelek vagy a versenytársaid nem úgy viselkednek, ahogyan te szeretnéd.

5.)  Lelkesítsen a kalandvágyad!
Mi hajt téged?  A múltad? A versenytársaid? Vagy talán a félelmeid? Esetleg a sikeredre összpontosítva a figyelmed a következő ügyfeled problémájának megoldására törekszel és előrelépésedet alapozod meg a vállalatodnál? Fontos tudni azt, hogy mi motivál bennünket és miért tesszük azt, amit teszünk.

6.) Számíts a váratlanra!
Mit teszel, ha valami váratlan történik az értékesítésben? Egyébként mindig szokott valami rendkívüli dolog. Miért gondolod, hogy nekünk a történetmesélésben kell kimagaslót teljesítenünk? Bármilyen helyzetben fontos, hogy a megfelelő cselekedettel reagáljunk, ami segít az ügyfélnek a problémáját megoldani és folytatni a vele létesített kapcsolatot.

upw wrokshop Budapest

 Szabadítsd fel a belső erőd!
Anthony Robbins – UPW Workshop BUDAPESTEN

Ezen a rendezvényen lehetőséged lesz a Anthony Robbins szeminárium-szervező cégének előadójától  – Asel Sydykovától – tanulni.

Mit kapsz a workshop alatt?

  • Hatalmas motivációval gazdagodsz egy nemzetközi előadó – Asel Sydykova – által
  • Megtanulod leküzdeni a félelmeid és, hogy hogyan lépj át a nehézségeken
  • Győztesként fogsz gondolkodni és képes leszel kezelni a kihívásokat
  • Áttörsz a korlátozó hiedelmeiden, amelyeket sikeres szokásokká formálsz át
  • Képes leszel elérni a céljaidat és megvalósítani legvadabb álmaidat is

SŐT!

  • Inspirációt kapsz, hogy elérd életedben a következő szintet!
  • Hasonló gondolkodású emberekkel fogsz megismerkedni, akikkel együtt hangolódhatsz a sikerre!
  • Megismered Anthony Robbins: Szabadítsd fel a belső erőd (Unleash the Power Within) 2015 szeminárium programját!

 

És mi a Te véleményed?

Az e-mail címed rejtve marad..
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

CommentLuv badge

*