Vállalkozói bölcsesség: Mi okozza, hogy néhányan, akik éveken keresztül jól és keményen dolgoztak, sikertelenné válnak…

Bejegyzés nyomtatása

“Mi okozza, hogy néhányan, akik éveken keresztül jól és keményen dolgoztak, sikertelenné válnak, amint megkockáztatják az önállóságot? Miért tudnak másokat gazdaggá tenni de önmagukat nem?
A válasz az, hogy ezeknek az embereknek a jelleméből valami hiányzik, ami nem volt látható, ameddig alkalmazottak voltak. Az idők során olyan szokásokat vettek fel, amelyek akkor kezdtek el drámaian hatni, mikor elhatározták, hogy önállósítják magukat. Annyira hozzászoktak ahhoz, hogy ellenőrzik őket, és, hogy céljaikat csak ez alatt a nyomás alatt érik el, hogy fogalmuk sincs arról, hogyan vezessék saját magukat.”

T. Harv Eker

 

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 4 hozzászólás


 • A Profit Panda épen ezt tanítja, hogy hogyan boldoguljunk mi magunk is ha így döntünk.

  Imre • Ezeknek az embereknek alkalmazotti a lelkiviláguk.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 6. folytatás.My Profile • Egy jó Mentor kell találni aki segít és megmutatja hogy mi alapján lehetünk sikeresek. • Tokeletesen igaz. A legnehezebb magunkat iranyitani, munkara fogni, celokat szem elott tartani, uzleti tervet kesziteni, betartani. Meg masokat is konnyebb…


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *