Vállalkozói bölcsesség: A szomorú igazság az, hogy senki sem köteles biztosítani a karrieredet

Bejegyzés nyomtatása

“A szomorú igazság az, hogy senki sem köteles biztosítani a karrieredet. A karriered szó szerint a te saját ügyed, a te saját vállalkozásod. Te vagy az egyetlen tulajdonosa. Egyetlen alkalmazottad van: te magad. Sok millió hasonló vállalkozással állsz versenyben: millió és millió alkalmazottal a világ minden táján. Te vagy karriered és rátermettséged tulajdonosa, magadnak kell döntened a lépéseidről, és vállalnod e tulajdonosi szerepből fakadó felelősséget. Magadnak kell megvédened személyes vállalkozásodat a veszélyektől, és magadnak kell gondoskodnod arról, hogy profitáljon a környezet változásaiból. Ezt senki sem teszi meg helyetted.”

Gróf András  (1936-), magyar származású amerikai ipari vezető

 

 

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 1 hozzászólás


 • Hát ez bizony sokaknak fájdalmasan igaz. Sokan el sem hiszik. Egy biztos, saját magad vagy a sikerednek, az életednek a kovácsa. Segítséged persze van, mert egyedül azért nem megy. Viszont azt is tudni kell, hogyan mi módon tudod megtalálni, és hasznosítani.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 5. folytatás.My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *