Van KÉRDÉSED? Milyen szempontok alapján nyitod meg a beérkező e-mailjeidet?

Bejegyzés nyomtatása

Bizonyára  rengeteg e-mail kapsz naponta és problémát okoz, hogy melyiket nyisd meg egyáltalán közülük.

Te milyen SZEMPONTOK alapján döntöd el, hogy MELYIKET nyitod meg egyáltalán?

Kíváncsi vagyok a véleményedre. Igazán hálásak lennénk Neked,  ha megírnád a saját módszeredet, hogy mi is tanulhassunk belőle!

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 19 hozzászólás


 • Az első, amit nézni szoktam, hogy ki a feladó. Akit fontosnak tartok, már nyitom is meg. Utána pedig a tárgymező dönti el. Az ismeretleneknél néha megnézem magát az e-mail címet is. De többségben a feladó és a tárgy mező a döntő.
  Gerbovics Péter recently posted..Online MLM Titok: Tallj egy piaci rstMy Profile • Én először a selejtezéssel kezdek. A facebook és az egyéb közösségi oldalakról jött értesítésekből egyet tartok meg, a többit törlöm. Majd az egy megnyitása után átnézem és cselekszem belátásom szerint. Majd mikor ezek után átlátható a levelezés, amit könnyít a Google jelzés is, azok megnyitása következik, amiket a továbbképzésem miatt nagyon várok. A maradékot gyorsan selejtezem. Sokat előre látok, hogy elolvasok -e vagy nem. Amelyiket nem látom előre, azt megnyitom, vigyázva, nehogy vírusos legyen, gyorsan beleolvasok, majd rendezem. Törlöm, vagy mappába teszem. Nagyon sok van belőle.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről!My Profile • Én is a Péter módszerét alkalmazom. Bevallom, hírlevelet sem nyitok meg mindig.Kivéve Kajárik, és Gerbovics :)))
  Erdei Zita recently posted..104.Figyelembe vve hogy milyen nehz megvltoznom ostobasg elvrni hogy msvalakit kpes legyek megvltoztatniMy Profile • Egyetértek Petivel!

  Nálam is 1. lépés az, hogy megnézem a FELADÓT!

  Ha ismeretlen, már nagyobb óvatossági fokozatra “kapcsolok”! (Itt nem csak az e-mail cím lehet támpont, lehet más “felismerésünket megkönnyítő módszert” is alkalmazni.) Az én hírleveleimnél ez a [KAB] felirat – ami már szinte “márkanévként” szerepel az anyagaimon – megkönnyíti a tőlem küldött információk felismerését!

  2. lépés a TÁRGY elolvasása. Ha “rikít róla” a balek kereskedői hozzá nem értés, nem csupán törlöm az e-mailt, hanem – automatikusan – tiltó listára teszem az illetőt, mert a jövőben NEM kívánok tőle semmiféle ilyen jellegű információt kapni.

  3.) A beérkező e-maileket a fenti módon átfutva selejtezem és – egy megjegyzést teszek azok mellé, amelyeket a nap folyamán majd el fogok olvasni.

  Ma már nagyon leegyszerűsödött az emberek e-mail olvasási szokása.

  Többnyire ezt a KÉRDÉST teszik fel maguknak egy-egy e-mail megnyitása előtt.

  Ezzel a személlyel kapcsolatos korábbi tapasztalataim alapján az tőle kapott információból “Kérek még többet, vagy már elegem volt!”

  Amelyik hírlevélnél nincs lehetőség adva a leiratkozásra, automatikusan törlöm. Az ilyen személytől nem sok jóra lehet számítani… Legfeljebb csak arra, hogy “ha törik ha szakad” alapon minden áron – bennünket manipulálva – igyekszik a torkunkon lenyomni a neki fontos információkat.
  Kajárik Béla recently posted..Van KRDSED Milyen szempontok alapjn nyitod meg a berkez emailjeidetMy Profile • Csatlakozom hozzátok, első a feladó, és egy ütős tárgycím sem árt. Volt hogy minden levelet nyitottam, de egy idő után kénytelen az ember kiválasztani azokat, amik fontosak, vagy más ismerősünknek-barátunknak, vagy magunknak, különben nem győzzük energiával.
  Előbb-utóbb rájövünk, hogy nem tudunk megbírkózni minden felesleges információval, és csak a lényegeseket fogadjuk be.
  Néha azért legyőz a kiváncsiságom is!! 😉
  Petőházi Mónika recently posted..Az ember rjn hogy amint megvltoztatja gondolatait….My Profile • Nekem az első lépés hogy átfutom ki a feladó és mit küldött,de még nem nyitom meg!A megnyitás majd csak a sok szemét törlése után következik!A KAB feliratú hírleveleket és ami G.Pétertől jön azokat olvasom el először mert azok a fontosabbak!Továbbiak pedig amit kapok személyiség fejlesztőktől! • Mivel én még nem kapok sok e-mailt, mindet elolvasom.Igaz van hogy, nem sorrendbe,mert Mónitól,Bélától,Petitől jötteket részesítem előnyben.Utána jöhet a többi,nyomulós erőszakos e-mailt én még nem kaptam.Honnan tudom meg,ha egy e-mail mondjuk vírusos?Valakitől,kaphatok választ? 🙂 • Brigi!

  Te azt nem látod, hogy melyik levél vírusos, mert ilyen “érzékszervvel” egyenlőre még nem rendelkezik az ember…

  Az internetszolgáltatónk hivatalból szűri az e-mailjeinket és többnyire megtisztítja azokat a vírusoktól. Van úgy hogy kapunk egy e-mail, amiben jelzik, hogy küldtek vele egy mellékletet is, mi azonban azt már nem kapjuk meg, mert a szolgáltatónk vírusszűrője azt eltávolította.

  emellett célszerű egy saját vírusirtó programot is telepíttetni a számítógépünkre, ami szintén szűri a beérkező e-maileket.

  Emellett egy jó szabály az, hogy számunkra ismeretelne személytől érkező e-mailnek a mellékletét NEM nyitjuk meg, mert abban lehet benne vírus!
  Kajárik Béla recently posted..Gyorstanulsi tippekMy Profile • Köszi Béla! Vírusirtó programot telepítettek fel a család férfi tagjai.Akkor valószínű ezért, nem kaphattam ilyen fajta e-mailt amiről, írsz.Még egyszer köszi a sok jó tanácsot. 🙂 • Kedves Brigi!
  Először hónapokig én is minden evő voltam. Mostanság olyan sok emailt kapok, (részben talán örülnöm kéne az ismertségnek), hogy most már erősen szelektálnom kell. Így természetesen előnyt élveznek, Béla, Péter levelei, aztán Müller Péteré ,HVS, Gazdag nők és társai önképző email-ok. Még öszzeségében 12. Ezeket napi három órában áttanulmányozom. Utána jön a munka. A többi emailt villámgyorsan átfutom, van amit megnyitva, van amit nem. Én is a feladó, no meg a tartalom alapján szelektálok. A családom azon csúfolódik, kezd előjönni a kezdődő népszerűség átka. Vagyis valamit kezdek jól csinálni. Vajon mennyit és milyeneket kapok a továbbfejlődésemmel?
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről!My Profile • Kedves Mária, milyen érdekes, szinte pont ugyanezeket a hírleveleket olvasom én is!! 😀
  Petőházi Mónika recently posted..MASLOW-féle szükséglet piramisMy Profile • Kedves Mária!
  Köszönöm segítségedet.Gondolom,ha az ember egyre népszerűbb lesz nem lesz elég napi 1-2 óra olvasgatás.Ezért fontos a gyors tanulás,főleg ha ,az ismereteim sok téren hiányosak. • Pedig látod Mónika nem beszéltünk össze.
  Kedves Brigi! Bizony nem elég egy – két órai olvasgatás. Az önképző anyagok áttanulmányozása napi három órát vesz igénybe. És ebbe nincs benne az az idő amit a hozzászólásokkal töltök. És ezek után következnek a közösségi oldalak, majd a munka.
  Igaz én több kevesebb sikerrel itthon dolgozom.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről!My Profile • Szia Mária!
  Akkor te naponta legalább 6 órát a számítógép előtt ülsz és tanulsz.Ez már egy kialakult életforma,amit gondolom imádsz,mert különben nem csinálnád.Bárcsak én is egy időt tudnák szánni saját fejlődésemre,de mivel első a család őrájuk sok időm elmegy. :?) [blink] • Szia Brigi!
  Igen én naponta nem 8.hanem 13 – 14 órát töltök a számítógép előtt. Ebből 3 – 4. óra a tanulás, egy pár óra a hozzászólásaim megírása és a közösségi oldalakon a munka. A többi idő a munkával telik. Én igen elhanyagolom az otthoni dolgokat, vagyis hétköznap. Mert ezt hétfőtől péntekig csinálom. Szombat, vasárnap meg az összes többit. A nagy kertet is beleértve. Tudod a jövőmért én most mindent beleteszek. Főleg, hogy ez nem csak az én személyes jövőm, hanem a családé is. És persze ezt nekik is meg kell érteni ha tetszik ha nem és kész.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről!My Profile • Egyetértek Veled Mária!

  Valóban így van. Az ember vagy – minden apait-anyait beleadva – csinál valami vagy nem. Csupán a látszat kedvéért foglalkozni valamivel nem érdemes…
  Kajárik Béla recently posted..MLM titok- A kereskedelemmel foglalkozóknak van mit tanulniuk a gyermekektől…My Profile • Köszönöm Béla a megerősítésed. Időnként komoly reklamációt kapok a család és a rokonság részéről. Ami engem illet eleresztem a fülem mellett. Azt szoktam mondani, azért van két fülem, hogy áthúzzon rajta az amit nem akarok befogadni. Egyszóval szelektív a hallásom. Egyébként a gyerekeknek is. Az egyik fülükön be megy amit mondunk, a másikon ki. Ezért kell sokszor elismételni amit a tudtukra akarunk adni. Csak persze nem mindegy a nagy jó indulatunkban mit is akarunk nekik a tudtukra adni. Egyébként azért a nagy család igazán nem panaszkodhat, ha nagyon nagy szükség van a jelenlétemre, mint szerdán a temetésen, azért én elmegyek.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről!My Profile • Azokat a leveleket, amelyekkel hosszan foglalkozni kell, ritkán nyitom meg. Barát, ismerős, stb. várhat. Ha valami nagyon fontos dolog, amire 2 percen belül válaszolnom tudok, azt megnyitom. Ha hirlevél, tananyag, stb. azt csak akkor nyitom meg, ha nagyon érdekfeszítő vagy ha unatkozom. Egyébként csak archiválom és várom az időt, amikor majd oda jutok a rendszerezéssel, hogy esetleg elolvassam valamikor. • Kedves Péter!
  Ha az oktató anyagot csak akkor nyitod meg ha unatkozol, kivéve a nagyon érdekfeszítőket, akkor érzésed szerint eléggé fejlődsz? Időben eléred a célod, vágyod? Vagy esetleg jól tudsz szelektálni és igazán érdekfeszítőkből van a több? Mert akkor szerintem többen is kíváncsiak lennénk a szelektálási módszeredre. Vagy esetleg abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy sokat unatkozol? Bocsánat a sok kérdésért, de ezen az oldalon sokat tanultunk már, és folyamatosan tanulunk, fejlődünk. Ezért érdekel a te módszered is.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről!My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *