Véleménykérő KÉRDŐÍV

Bejegyzés nyomtatása

A honlapom látogatóinak érdekeit szeretném még jobban figyelembe venni a jövőben. Ezért KÉRLEK, hogy légy szíves  megválaszolni az alábbi 3 kérdést.

Egy kérdésre több válasz is adható.

A kitöltést követően  az egérrel a “Done”  gombra kell kattintani az elküldés céljából.

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world’s leading questionnaire tool.

Köszönöm, hogy segítettél nekem.Kajárik Béla
Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 8 hozzászólás


 • Rendkívül értékes kérdéseket tettél fel. Nagyon szívesen válaszoltam rá. Továbbra is izgatottan várom, lesem az új oldalaid.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Itt van az Ősz itt van újra!!!My Profile • Én is szívesen válaszoltam.Köszönöm ,hogy felmérted az érdeklődési körömet.Különben engem minden érdekel amit tőled kapunk! 😀 • Ájjáj:D!! Nálam a második harmadik kérdésnél sok pipa lett, ezzel nem sokat segítettem, de én mindent szeretek elolvasni tőled. És úgy látom, minden témára szükség van az online mlm hez. :))
  Petőházi Mónika recently posted..Szeresd az életet!My Profile • Látom nem vagyok egyedül minden evő arra a sok jó információra ami tőled érkezik.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Itt van az Ősz itt van újra!!!My Profile • Hamarosan közzé fogom tenni a beérkezett eredményeket, hogy Ti is láthassátok azokat.
  Kajárik Béla recently posted..Egy OLIMPIKON kihívásaMy Profile • Köszönjük a tájékoztatást Béla.Várjuk a beérkezett eredményeket. 😀 • Izgatottan várom kit mi érint, ki mire szeretne a legjobban választ kapni. Egy pár hete fejtegettük a személyiség csoportokat. Most kicsit térjünk ki arra is, hogyan foglalkozzunk a különböző csoportba lévő munkatársakkal, érdeklődőkkel, vásárlókkal.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Itt van az Ősz itt van újra!!!My Profile • Szívesen válaszoltam ezekre a kérdésekre,bár elég sok pipa lett.Nagyon okos dolgokra irányítod a figyelmünket,köszönet érte-TE tényleg más vagy!


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *