VIDEÓ Tippek márkanevünk megerősítéséhez

Bejegyzés nyomtatása

“Ha egy kép felér 1000 szóval, akkor egy VIDEÓ legalább 1.000.000 szóval egyenértékű!” {+}

1.) Vásárolj magadnak egy kiváló minőségű WEB-kamerát!

2.) A HÁTTÉR ne legyen monoton!

3.) Felvétel közben – gondolat egységenként – változtasd meg a kamera fókuszát (közelítés / távolítás) – 2 kamera használata esetén cserélgesd 2 nézőpontból készült felvételeket.) ! Legyen “mozgás” a felvétel közben!

4.) Mutasd meg az – értékesítésre szánt –  terméket! Vedd kézbe a dobozt, amiben a termék van!

5.) A felvétel során “szerepeltesd” a gyermekeidet, vagy a kedvenc háziállataidat! (Pl. Üdvözléskor vagy elbúcsúzáskor.) Ezzel tartós benyomást fogsz tudni kelteni a nézőidben.

6.) Mosolyogj! Ne vágj komoly képet! Ha hasonlítani fogsz az érdeklődőid kedvenc unokatestvéreihez, nagybátyjukhoz, nagynénjükhöz vagy a barátaikhoz, akkor örömmel fognak tőled vásárolni. Itt van a titok: A legjobb barátaik sokat mosolyognak rájuk és nevetnek velük együtt. Te is viselkedj hozzájuk hasonlóan!

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 6 hozzászólás

    És mi a Te véleményed?

    Az e-mail címed rejtve marad..
    A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

    CommentLuv badge

    *