Wellness bölcsesség: Még sok ember fog meghalni…

Bejegyzés nyomtatása

“…Még sok ember fog meghalni, mire rájön a nyugati világ, hogy egészsége hanyatlását az orvoslás nem fogja megállítani…”


FORRÁS: Anieta Anita FB oldalán olvastam

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 5 hozzászólás


 • Sajnos igen, bár van egy olyan érzésem, hogy ez kezd egyes országokban apró léptekkel megváltozni. Viszont még mindig sok orvos, és az egészségügyi kormányzat, anyagi érdekek miatt a homokba dugja a fejét.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Fellebbentjük a fátylat a szépségipar titkairól I részMy Profile • Amíg a gyógyszeripar ilyen hatalmas üzlet, addig alig lesz változás.Az egészség a test-lélek-szellem egyensúlyban rejlik, sőt a gondolkozásunk és a más emberekhez való viszonyaink határozzák meg.Na de ezt nem szabad elfogadni, mert ha az emberek rájönnének, egy csomó befektető nem járna jól.Azonban nekünk akik ismerik az “igazságot” az a feladatunk hogy minél több embert ébresszünk rá. • Kedves Eyn!
  Teljes mértékben egyetértek a megállapításaiddal.
  Kajárik Béla recently posted..MLM titok- Ha képes vagy másokat tanítani- akkor eladni is tudsz!My Profile • Eny nagyon jól látod a dolgokat én is ilyen véleményen vagyok.A mai egészségügy, borzalmas a tapasztalataim,nem szabad betegnek lenni!Sajnos a gyógyszeriparnak jól megy a szekere.Láttam egy nénit múltkor egy fél táska gyógyszert vett több tízezer ft-ért,szörnyű volt.:( • Sajnos ez így van, ugyanakkor szerintem van egy mások oldala is, miszerint ez emberek még mindig jobban hisznek az orvosnak és a gyógyszereknek. Sokukban fel sem merül, hogy hosszú távon lényegesen olcsóbb megelőzni a betegségeket. A gyógyszeriparnak pedig nem érdeke, hogy az emberek egészségesek legyenek.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *