Wellness bölcsesség: Az emberek nagyon fontosnak tartják a tulajdonukat.

Bejegyzés nyomtatása

“Az emberek nagyon fontosnak tartják a tulajdonukat. Csak a legjobb olajat töltik a kocsijukba, gyönyörű bútorokat vásárolnak, miközben a legolcsóbb, legrosszabb minőségű ételt eszik. Mert a mai ember néha többre becsüli a tárgyait, mint a tulajdon testét vagy az életét. Puszta mechanikai szempontból az emberi test, mint tudjuk, bámulatos, nincs hozzá fogható a készáruk világában. Már az ésszerűség kedvéért is jobban kellene törődnünk vele, mint a többi anyagi dologgal.”

Paul Pichford – “Gyógyító táplálkozás” című könyvéből

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 6 hozzászólás


 • Tökéletes megállapítás a szerző részéről,és persze részedről is kedves Béla, ez az emberek többségénél nagyon is aktuális. • ‎”Vigyázz a testedre, mert ez az egyetlen hely, ahol élhetsz!” (Jim Rohn)
  Sajnos nagyon aktuális, amit felvetettél, Béla! Az egészséget, a látás, a hallás, a gondolkodás, lélegzés, az örömteli élet képességét ingyen kaptuk – mégis úgy kellene gondolnunk rá, mint a legdrágább kincsünkre.
  Ha elvész, kapkodunk, pedig a lakásunkra, kocsinkra riasztót szerelünk…, lehet, hogy nem azokkal kellene kezdeni? • Köszönöm László, és szeretnélek üdvözölni az új hozzászólóink között. Nagyon rémélem, hogy jövőben értékes véleményed közreadásával aktívan hozzá fogsz járulni közösségünk tudásbázisa gyarapodásához!
  Kajárik Béla recently posted..Van KÉRDÉSED Vannak-e példaképeid a jelenlegi MLM vállalatodnál “befutott” sikeres MLM-őkön kívülMy Profile • Így van Kati!
  Sajnálatos módon napjainkban egy egészen torz és az emberek érdekeivel ellentétes szemléletmód “jött divatba”.
  Van tennivalójuk azoknak, akik küldetésként felvállalják, hogy “rendet tesznek” az emberek fejében…
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség- Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot- amikor megváltoztathatunk mindent…My Profile • Az emberi test egy csoda, a sok millio állandóan megujuló sejtjeivel és 120 évig is élhetne, ha vigyázná a csodát • A testünkön kívül mindenért azonnal kell fizetni. A saját testünk, szervezetünk csak később nyújtja be a számlát, így előre kevesen gondolunk rá. A tárgyak azonnali fizetést tesznek kötelezővé.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Amiről a kozmetikai ipar mélyen hallgatMy Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *