Wellness bölcsesség: A túlevés iránti vágyunkat a finomított, ezért bizonyos anyagokat nélkülöző ételek fogyasztása gerjeszti…

Bejegyzés nyomtatása

“A túlevés iránti vágyunkat a finomított, ezért bizonyos anyagokat nélkülöző ételek fogyasztása gerjeszti; a csökkent értékű ételek függőséget idéznek elő, hiszen ösztönösen többet eszünk belőlük abbéli erőfeszítésünkben, hogy megszerezzük azokat a tápanyagokat, amelyek nincsenek bennük.”

Paul Pitchford – “Gyógyító táplálkozás” című könyvéből

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 4 hozzászólás


 • Mindez tökéletesen igaz. Saját magamon és a lányomon is tapasztalom. Amióta vidékre költöztünk, és csak kizárólag vegyszer, finomítás, adalék anyag mentes ételeket eszünk, sokkal egészségesebbek vagyunk, és mellesleg a lányom 30, én pedig 18. kg.-ot fogytunk, úgy, hogy a táplálék összetétele alig változott.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Amiről a kozmetikai ipar mélyen hallgatMy Profile • az emberek többsége nem mennyiségileg, hanem minőségileg éhezik • Sejtszinten éhezünk. Ma már az egészségesebb táplálékok sem tartalmazzák azokat a nélkülözhetetlen anyagokat megfelelő mennyiségben, amikre szükségünk van. Ezért próbálkozunk mindenfélét össze enni.

  Szia Mária, örülök, hogy ismét közöttünk vagy!! 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..A szertartások hatalmaMy Profile • Erre nem is gondolunk a mindennapokban. Hát igen! Nem minden az, aminek látszik!


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *