YllaDent ultrahangfogkefe bemutatása

Bejegyzés nyomtatása

  Csúcstechnika a fogápolásban:
Hatékony szájhigiénia – ultrahangfogkefével – dörzsölés nélkül !

Az elektromos fogkefék egyre népszerűbbek, fogászati minőségű szájápolást ígérnek otthonra. Az YllaDent  ultrahangfogkefe a dörzsölésmentes és egyben kímélő, védő fogtisztítási trendet képviseli. Ez fogmosás emmi-velhatékony megelőzést és kímélő fogfehérítést jelent, teljesen dörzsölés mentesen. Így távolíthatja el a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is.

Az YllaDent egy világszabadalommal rendelkező – szájhigiéniás, a fogak tökéletes tisztaságát biztosító –  rendszer, ami valódi ultrahanggal működik.

Az YllaDent rendszeres használatának három ELŐNYE:

• az YllaDent tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogínytasakokat és repedéseket
• az YllaDent megelőző hatású – az ultrahang antibakteriális hatása eltávolítja a lepedéket, megelőzi a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás
• az YllaDent gyógyászati hatású is – azaz a már meglévő gyulladások, mint pl. a parodontózis, afta – mivel a gyulladást okozó baktériumokat eltávolítja – néhány napos használat után elmúlhatnak.

Az YllaDent szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető. Fogai olyanok lesznek, mintha éppen professzionális fogtisztításon járt volna!

emmi-chip-2 Az YllaDent a fogkefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generál ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett nanobuborékos-foggéllel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben. A parányi buborékok apró méretük miatt eljutnak a legkisebb résekbe is. Ott „robbannak”, ezáltal eltávolítják a szennyeződéseket, mint az ételmaradék, fogkő, lepedék, baktériumok, stb. Az ultrahangos rezgés szállítja aztán a szennyeződéseket kifelé.

A veszélytelen „lágy-ultrahang” energiája ugyan csak 0,5 W/cm2, de a magas rezgésszámmal mégis elegendő ahhoz, hogy a baktériumokat elpusztítsa, anélkül, hogy kikezdené a protézis anyagát. Az ultrahangosultrahanghatás fogtisztítás nem károsítja a koronákat és a hidakat.
Az YllaDent fogkefe segít a fogínyvérzés, az ínygyulladás és  egyéb fogágybetegségek esetén is. Ha fogait rendszeresen YllaDent-tel tisztítja, a baktériumok száma állandóan csökken. Az ultrahangos fogtisztítás a csírákat és baktériumokat nemcsak a fogszövetben pusztítja el akár 12 mm mélységben és azon kívül is, hanem a nyelvről is.
A gyulladások elmúlnak vagy drasztikusan csökkennek.

Az YllaDent fogkefe azokat a helyeket is tisztítja, ahová nem érnek el a sörték, mélyen a fogínytasakokban, aktiválja az ínyben a vérkeringést, így segíti elő a gyógyulási folyamatot.

Az YllaDent elpusztítja a lepedéket és megelőzi a fogkő kialakulását.
Az YllaDent azokat a helyeket is tisztítja, melyeket a hagyományos fogkefe csak nehezen érne el.

TOVÁBB TARTÓ FRISS LEHELET!
A baktériumok eltávolításával lehelete akár 12 órán keresztül is friss és kellemes marad.

A legtöbb esetben a rossz lehelet több tényező összejátszása miatt alakul ki:mentha szajillat

• baktériumok a nyelv felületén
• gingvitis (fogínygyulladás)
• parodontózis (fogágybetegség)

A rossz lehelet (szájszag) oka általában a fehérjék bakteriális lebomlás a szájban és a torokban. Az ételmaradékokból vagy szövetek halott sejtjeiből származó proteinek lebomlása vezet bizonyos szagos melléktermékek, pl. kéntartalmú sáv (más szóval rothadt tojás) felszabadulásához. Az ultrahang elpusztítja az érintett baktériumokat, így letiltja azokat a biokémiai reakciókat, melyek a rossz lehelet okozzák.

FOGFEHÉRÍTÉS
Rendszeresen iszik kávét vagy dohányzik? Teát vagy bort iszik? Akkor biztosan ismeri a fogak elszíneződésének problémáját. Az YllaDent ultrahangos fogkefe lehetővé teszi, hogyfogfehérítés-3 eltávolítsa a fogain levő elszíneződéseket.

Az apró színes részecskék (pl. kávé, tea, nikotin vagy bor) okozta elszíneződések nem távolíthatóak el egyszerű fogmosással és hagyományos fogkrémmel. Itt csak a mi „nano-buborékaink” kínálnak hihetetlen lehetőségeket, melyek ezerszer kisebbek, mint a hagyományos fogkrém buborékjai. Ezek a nano-buborékok annyira kicsik, hogy képesek a fogzománc apró repedéseiből is eltávolítani a legkisebb részecskéket is. Fogai már néhány nap elteltével fehérebbek lesznek.

Az YllaDent fogkefe a milliszekundumonként keletkező és kitörő milliónyi nano-buborékkal működik. Ez a folyamat távolítja el a fogzománc mikroszkópikus repedéseiből is a legkisebb részecskéket. Visszatér eredeti természetes fogszíne és meg is marad, amíg az YllaDent-et és nano-buborékos fogkrémünket alkalmazza.
A vegyszeres fogfehérítés gyakran gyengíti a fogzománcot, míg az YllaDent vegyszerek nélkül adja vissza a fogak természetes fehérségét. Kíméletes és védi a fogzománcot.

FOG- ÉS SZÁJHIGIÉNÉ FOGSZABÁLYOZÓVAL ÉLŐKNEK
Számos fogszabályozóval élő ember küszködik azzal, hogy a hagyományos fogkefe segítségével nem fér fogszabályzóshozzá a sok réshez és nehezen elérhető területhez. Ennek eredménye a fogszuvasodás, fogkő és a fogínysorvadás. A speciálisan szabadalmaztatott YllaDent ultrahangos technológia és a speciálisan fogszabályozóval élők részére kifejlesztett kefe-fejegység a nehezen hozzáférhető területeken is megsemmisíti a baktériumokat és kórokozókat – akár 12 mm mélységig , és ezzel rendkívül jó tisztítási eredményt tesz lehetővé.

EGYSZERŰ TISZTÍTÁS GYERMEKEKNÉL
A fogtisztítás a gyermekek számára nem feltétlenül a legkellemesebb élmény. Sokszor megerőltető gyermek fogmosásaszámukra megtanulni a helyes mozdulatokat, ami nem igazán szórakoztató számukra. Az YllaDent ultrahangos fogkefével fölöslegessé válik minden dörzsölés és súrolás. A mikroszkópikus buborékok milliárdjai elpusztítják a káros lerakódásokat, a lepedéket és a fogkövet.
Az antibakteriális és gyógyászati hatás megelőzi a fogszuvasodást és így nem kell többé félni a fogorvosi vizsgálattól!Ezzel a fogtisztítás nem csak játszi könnyedséggé válik, de egyúttal biztosított az egészséges száj- és foghigiéné.

FOGVESZTÉS ESÉLYÉNEK CSÖKKENTÉSE !
A gingvitis csak egy gyulladás a fogínyben, a parodontózis (fogágybetegség) egy későbbi stádium, amely aztán az íny, az állcsont és a gyökerek károsodásához vezethet. Ha a fogakat nem tisztítjuk elég alaposan, megnő a lepedék és fogkő lerakódásának veszélye. A fogíny szélein lerakódó lepedék gyakran foginyvérzésokoz ínygyulladást. Ennek jele a fogmosáskor fellépő ínyvérzés . Ez a gingvitis első fázisa.

A fogínytasakokban megsokszorozódik a baktériumok száma és néhány nap után kialakul a gyulladás. A fogínytasakok szinte ideális környezetet biztosítanak a baktériumok és lepedék ijesztően gyors növekedéséhez. A helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz, ha nem teszünk semmit a baktériumok ellen.

Ha nem teszünk semmit a gyulladás első fázisában (gingvitis), a helyzet még rosszabb lesz és kialakul a második fázis, a parodontózis. A fogínytasakok lefelé növekednek, egy bizonyos mélység elérése után a baktériumok közvetlenül támadják a fogágyat és a környező gyökerek rendszerét. Az eredmény: a fogak meglazulhatnak és kieshetnek. Felnőtteknél még mindig a parodontózis a leggyakoribb oka a fogak elvesztésének.

Az YllaDent ÚJ ESZKÖZ  ez ellen a széles körben elterjedt egészségügyi probléma ellen.

FŐBB JELLEMZŐK:

  • Eltávolítja a foglepedéket
  • Megszünteti a kellemetlen szájszagot
  • Véd a fogágybetegségtől (parodontitis)
  • Gondoskodik a ragyogó fehér fogakról és az egészséges fogínyről
  • Elpusztítja a csírákat és baktériumokat
  • Dörzsölés és nyomás nélkül tisztít

Az YllaDent végső soron ultrahangos fogtisztítás
az otthonun
kban!

Kedvezményes ÁRAJÁNLAT kérése ITT!

És mi a Te véleményed?

Az e-mail címed rejtve marad..
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

CommentLuv badge

*